Team

Daria van den Bercken, initiatiefnemer en artistiek directeur

Pianiste Daria van den Bercken maakte de afgelopen jaren internationaal furore met haar projecten Handel at the Piano en Keys to Mozart. Om de muziek van Händel meer bekendheid te geven, reed ze pianospelend langs de Amsterdamse grachten en speelde ze zelfs hangend aan een hijskraan boven haar publiek. ‘Pure, onbevangen verbazing’ is wat haar drijft, zoals ze in een populaire TED-Talk uitlegt. Ook zoekt ze graag de innerlijke structuren van muziek op om die aan breed publiek te laten zien: zo zette zij Keys to Mozart op, waarin zij haar publiek laat luisteren naar specifieke elementen in de muziek van Mozart zoals elegantie en gelaagdheid.

Daria zet haar internationale (kamer)muziekcarrière, ervaring en haar plaats in het Nederlands muziekleven in voor het welslagen van de Keys to Music Foundation-missie.

Download de volledige biografie van Daria of kijk op haar website www.dariavandenbercken.com

Kernteam Keys to Music

Daria van den Bercken vormt samen met zakelijk leider Norbert Kögging, projectleider Raoul Petersen en hoofd marketing Willemieke Frank het kernteam van Keys to Music Foundation. In deze samenstelling werken zij aan alle projecten van KTMF, waaronder de Piano Biënnale. In aanloop naar het festival breidt het team zich uit.

Bestuur

Jan Zoet – voorzitter
Haddo Meijer – secretaris
Paul Jeroen Willems – penningmeester
Titia Vellenga – lid

Beloningsbeleid

Stichting Keys to Music Foundation heeft geen werknemers in loondienst.

Diensten worden ingehuurd (ZZP) en er wordt gebruik gemaakt van de diensten van vrijwilligers. Het bestuur werkt onbezoldigd. De vergoedingen aan Zzp’ers en vrijwilligers voldoen aan de wettelijke norm- en regelgeving. Wat betreft de vergoeding van Zzp’ers dient de CAO Poppodia en -festivals als richtlijn bij de bepaling van het uurtarief. Vrijwilligers worden vergoed volgens de richtlijnen die de belastingdienst daarvoor aanreikt.